Nädal Zillertali suusakuurordis maksab alates 10 000 kroonist

20. jaanuar 1998, 00:00

Suusapaketti valides ei tasu usaldada esmast hinda, sest asjaajamise käigus tekib nagunii hädavajalikke lisakulutusi.

Jälgige, mida pakett sisaldab. Tasub uurida, kas peale majutuse ja transpordi on paketti arvestatud ka viisa, kindlustus, mäepiletid, söögikorrad. Kui kasutate Aurinkomatkate SunSki pakette, ärge unustage lisamast ca 8500kroonisele paketile Soome sõidu kulusid, lennu puhul ca 1600 krooni.

Reisibüroodest reklaamivad suusareisi Austriasse peale TTP Alpireiside ka Alpipuhkus ja Sunny Holidays. Bussipaketi hind algab odavaima majutuse puhul nädalaks ca 5000 kroonist. T?arterreisiga otse Tallinnast läheks lennupakett maksma alates ca 10 000 kroonist.

Kalleim periood Mayrhofenis on veebruari lõpus ja märtsis, suvel juuli lõpus ja augustis. Kel tahtmist oma autoga reisida, on seda tark teha suvel. See annab vabaduse Zillertali orus rohkem ringi seigelda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing