Koonderakondlased tegid arvutusi

25. märts 1998, 00:00

Üleeile päeval oli veel selge, et vastupidiselt Mart Siimanni lubadustele hääletab riigikogu Koonderakonna fraktsioon pankade laenukahjude reservi 2protsendise määra poolt, 5protsendise määra toetamine tundus neile mitte läbi minevat. Õhtul näitas fraktsiooni esimehe Mati Meose aritmeetika aga vastupidist ja läbi läks reformistide ettepanek taastada mullune kord. Võimalik, et osa Meose arvutustest puudutas ka Koonderakonna valimiskampaania rahastamist. Kampaaniarahale on roheline tee antud, iseasi, kuidas valija edasi-tagasitõmblemisse suhtub.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:18
    Otsi:

    Ava täpsem otsing