Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Zizi on leidmas oma nägu

  Zizi pood on väga ilus, särav ja valge koht. Palju on kasutatud klaasi. Müügil on väga sümpaatsed Leedust toodud salvrätid ja ka voodipesu, mis pole liiga kirjud ega siidised. Kaup on poodi hea maitsega valitud.
  Viltune voodi esimeses ruumis on väga omapärane ja meeldiv kujunduselement.
  Paistab, et poe tegijatel on olnud selge taotlus ja kindel eesmärk, mida soovitakse teha. Tundub, et tegu on pisikese boutique'iga, mis äsja avatud ning alles hakkab leidma oma kohta ja elama oma elu.
  Kuigi kujundus pole ideaalne, on pood alguse kohta väga hästi tehtud. Eriti siis, kui tegijateks on olnud noored. Vanematelt tegijatelt ootaks juba rohkem.
  8 punkti
  Ruumis on mahe ja õdus valgus. Kuid mööbel, millel kaupa välja pannakse, tundub mulle raskepärane.
  Poe esimeses ruumis on välja pandud linasest riidest õmmeldud linikud ja linad. Oodanuks, et ka teises saalis on samasugust naturaalset stiili jätkatud. Seal on üllatuslikult aga plastkorvid. Erinevate stiilide väljapanemine võib olla taotluslik. Toreda aktsendi annab esimese toa keskel seisev voodi.
  Müüjad võiksid olla riietatud sarnasemas stiilis, kui on tehtud väljapanek, kuid see pole mitte ainult Zizi probleem.
  Üdiselt jääb kohast meeldiv mulje -- õhuline ja uudne. Ehkki lõpuks tundus seda õhku juba liiga palju olevat.
  7 punkti
  Ukse ees seistes jääb kohast väga huvitav mulje: helehallis toonis puust välisuksed, neile maalitud kirjade napp lihtne kujundus ja pisut kõrvalisem koht vanalinnas tekitab ootuse, et sees on leida elegantne, stiilne boutique. Sisenedes tabas mind aga pettumus: pikk valges toonis ruum, milles kahel pool sente ääres lihtsad riiulid, tekstiilkaup sellel vaata et liigagi korralikult laotud. Mööbel, valgustid ja kellad on eksponeeritud väga kokkusurutult, mis muutis väljapaneku monotoonseks.
  Erinevad kaubagrupid võiksid olla selgelt eristatavad. Praegu on kliendil raske otsustada, millega kaubeldakse. Müügilolev on see- eest äärmiselt kvaliteetselt õmmeldud.
  5 punkti
  Koht on kena, tagasihoidlik ja viisakas. Sisekujundus ei domineeri, vaid on kaubale pigem taustaks, nagu ta müügikohas nähtavasti sobilik ongi.
  Millegagi pole üle pakutud, värvilised seinad valgete asemel oleksid nähtavasti kujunduse liiga kirjuks muutnud. Ilusa mulje jätab lakitud tala laes, mõjudes stiilselt vanaaegsena.
  Ebameeldiva poole pealt võiks nimetada seda, et disainer on põrandaliistu lasknud valgeks värvida. Koristaja lapp on liistule aga üsna määrdunud välimuse andnud.
  Ehitus ja remonditööd on tehtud kvaliteetselt. Laes on puu ja kivi vahele küll praod kuivanud, aga seda saab kergesti parandada.
  8 punkti
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Olulisemad lood

Ehituspood Viimsis paneb uksed kinni: "Ootame tormiseid aegu“
Viimsi Kaubahoovis tegutsev ehituspood sulgeb praeguse plaani järgi novembri lõpus uksed, kuna näeb tulemas raskeid aegu.
Viimsi Kaubahoovis tegutsev ehituspood sulgeb praeguse plaani järgi novembri lõpus uksed, kuna näeb tulemas raskeid aegu.
Eksperdid: Eesti pensionisüsteem toetub liiga raskelt esimesele sambale
Eesti pensionisüsteemi sammaste loogika on paigast nihkunud. Nüüdselt ülekaalukalt esimese sambale toetuv süsteem ei paku piisavat asendussissetulekut ning vajab selgemat ja ausamat eesmärgistamist, kirjutavad Tallinna ülikooli professor Lauri Leppik ning arenguseire keskuse eksperdid Magnus Piirits ja Johanna Vallistu.
Eesti pensionisüsteemi sammaste loogika on paigast nihkunud. Nüüdselt ülekaalukalt esimese sambale toetuv süsteem ei paku piisavat asendussissetulekut ning vajab selgemat ja ausamat eesmärgistamist, kirjutavad Tallinna ülikooli professor Lauri Leppik ning arenguseire keskuse eksperdid Magnus Piirits ja Johanna Vallistu.
USA aktsiaturud alustasid uut kuud ulja põrkega
Pärast septembri langust algas oktoober USA aktsiaturgudel reipa tõusuga: suuremad aktsiaindeksid kerkisid üle kahe protsendi.
Pärast septembri langust algas oktoober USA aktsiaturgudel reipa tõusuga: suuremad aktsiaindeksid kerkisid üle kahe protsendi.
Reaalajas börsiinfo
Lemeks teenis möödunud aastal rekordilise käibe ja kasumi
Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
LinkedIni ekspert juhtidele: tehke rohkem kisa ja kära, hoiate raha kokku
Ettevõtete juhid peaksid looma LindkedInis isikliku konto ja ehitama persoonibrändi, kuna see aitab tulevikus värbamiskulusid kokku hoida, rääkis LinkedIni ekspert Indrek Põldvee.
Ettevõtete juhid peaksid looma LindkedInis isikliku konto ja ehitama persoonibrändi, kuna see aitab tulevikus värbamiskulusid kokku hoida, rääkis LinkedIni ekspert Indrek Põldvee.
Hirmust tuleb rääkida, et seda mitte karta
Varem hoiduti tuumaohust rääkimisest, et mitte külvata asjatut masendust ja paanikat. Nüüd, vastupidi, sellest justnimelt tulebki rääkida, et hoida ära asjatut masendust ja paanikat, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Varem hoiduti tuumaohust rääkimisest, et mitte külvata asjatut masendust ja paanikat. Nüüd, vastupidi, sellest justnimelt tulebki rääkida, et hoida ära asjatut masendust ja paanikat, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Elektri universaalteenuse hinnaarengu määrab saastekvoodi turg
Börsipaketi uue teenuse vastu vahetanud kliendid ei pea enam pingsalt jälgima Nord Pooli hindu, kuid peaks olema kursis saastekvoodi hinnaga, mis universaalteenust otseselt mõjutab, kirjutab Eesti Energia energiaturu ülevaates.
Börsipaketi uue teenuse vastu vahetanud kliendid ei pea enam pingsalt jälgima Nord Pooli hindu, kuid peaks olema kursis saastekvoodi hinnaga, mis universaalteenust otseselt mõjutab, kirjutab Eesti Energia energiaturu ülevaates.

Olulisemad lood

Oluline võit Ukrainale: vene väed suruti Lõmanist välja
Ukraina saavutas täieliku kontrolli Vene vägede peatuspaiga üle Ida-Ukrainas asuvas Lõmani linnas, kirjutab Financial Times.
Ukraina saavutas täieliku kontrolli Vene vägede peatuspaiga üle Ida-Ukrainas asuvas Lõmani linnas, kirjutab Financial Times.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.