Keskmise hinnaklassi arvuti

07. oktoober 1998, 00:00

Pane tähele, et mõnel pakutavatest arvutitest on operatsioonisüsteemiks WinNT. Kui minul oleks vaja osta hulk arvuteid uue kontori käivitamiseks, valiksin kindlasti WinNT. Kui ostaksin vanasse kontorisse lisaks, siis kaaluksin tõsiselt, kas mitte osta varasematelegi arvutitele veidi lisamälu ja minna täies mahus NT peale.

Standardis on tihti MS Works, mis sobib küll kontoritööks, kuid on vähe levinud (mina küll pole kindel, et saadetud Works-tabeli esimesel katsel lahti saan). Järeli-kult arvesta investeeringusse sisse ka Office 97. Enne karpide ostmist uuri järgi MOLP hinnad (multiple open licence pack). Need on mõeldud suurkasutajatele, aga Microsofti piraatlusevastane poliitika lubab MOLP-lepingu sõlmida juba alates viie Office'i ostmisest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing