26. aprill 1999 kell 22:00

Reval Hotelligrupp ootab suurt välislaenu

Reval Hotelligrupi finantsdirektori Katrin Rasmanni sõnul valmistatakse praegu ette ja peetakse IFCga läbirääkimisi kümneaastase 115--120 miljoni kroonise laenu saamiseks. Positiivse otsuse korral saab IFCst Reval Hotelligrupi strateegiline partner, ütles Rasmann.

Laenulepingu sõlmimise eeldusena läbis Reval Hotelligrupp IFC kontrollanalüüsi, selgitamaks välja Reval Hotelligrupi ööbimiskohtade keskkonna-, tuleohutuse ja sotsiaalsete tegurite riske. Lõpliku otsuse teeb IFC mai lõpuks, lisas Rasmann.

Rasmanni sõnul kavandab Reval Hotelligrupp aktsiaemissiooni ja pikaajaliste laenulepingute sõlmimist hõlmava kapitali restruktureerimise protsessi käivitamist.

Aktsiaemissioonist ja laenust saadavate vahenditega kavatseb Reval Hotelligrupp refinantseerida olemasolevad kolme- ja nelja-aastased laenukohustused.

Autor: BNS

Hetkel kuum