• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ASA uus omanik korraldab aktsionäride koosoleku

  «Üldkoosoleku läbiviimise kohast, ajast ning päevakorrast teatatakse eraldi,» märkis ASA Kindlustus. AB Kindlustuse Grupi varasemate teadete kohaselt külastavad Advantage Life Productsi esindajad sel nädalal Eestit ja tutvustavad kindlustusinspektsioonile grupi firmade saneerimise kava.
  USA firma Advantage Life Products on omandanud 2 399 803 ASA Kindlustuse aktsiat ehk 67,91% aktsiakapitalist, samuti enamusosaluse AB Elukindlustuse ASis.
  Florida osariigis Lakelandis paiknev Advantage Life Products tegeleb avalikult kättesaadavail andmeil praegu mitmete puhkepiirkonna kruntide haldamise ja rentimisega.
  AB Grupi nõukogu esimehe Leonid Apananski sõnul lubab seltside uus suuromanik tagada nende likviidsuse ja viia kindlustustehnilised reservid seadusega vastavusse. Saneerimiskava üks osa on riskide edasikindlustuslepingu sõlmimine Aon Re'ga.
  AB Grupi firmad sattusid raskustesse riskantse kinnisvaraprojekti tõttu. Seda võimendas veelgi 1. juunil jõustunud uus kindlustusseadus, mis nõudis osa investeeringute ümberpaigutamist.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neli põhjust, miks poliitikas läheb nüüd põnevaks
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
S&P 500 ja Nasdaq tõusid neljandat päeva järjest
Tugevate kvartalitulemuste ootuses alustasid Nasdaq Composite ja S&P 500 nädalat tõusuga, vahendab Yahoo Finance.
Tugevate kvartalitulemuste ootuses alustasid Nasdaq Composite ja S&P 500 nädalat tõusuga, vahendab Yahoo Finance.
Narvas murtakse tõenäoliselt Keskerakonna 20 aasta pikkune võim
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.
Uute autode müük kukkus Euroopas veerandi
Põhiliselt kiipide puudusest tekkinud tarneraskuste tõttu müüdi septembris Euroopa Liidu riikides vaid 718 598 uut sõiduautot, mida on 23,1% vähem võrreldes möödunud aastaga.
Põhiliselt kiipide puudusest tekkinud tarneraskuste tõttu müüdi septembris Euroopa Liidu riikides vaid 718 598 uut sõiduautot, mida on 23,1% vähem võrreldes möödunud aastaga.