• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Telekanalid alustavad koostööd reklaami nimel

  Telereklaamituru maht on uuringutefirma BMF Gallup Meedia andmeil mullusega võrreldes 29% vähenenud. ETV tulek reklaamiturule ja telesse suunduva reklaami vähenemine on pannud TV1, Kanal 2 ja TV3 kitsikusest väljapääsu otsima. «Kellegagi sõdida pole eesmärk omaette,» ütles töögrupis osalev Kanal 2 turundusnõunik Urmas Truusa. Kampaania eesmärk on tema sõnul propageerida telereklaami kui kõige emotsiooniderikkamat reklaamiliiki, sest seal on hääl ja pilt. «Kui reklaamijad trükiväljaannetelt seepeale telesse üle tulevad, siis ei saa meil selle vastu midagi olla,» rääkis Truusa.
  Tartu Ülikooli reklaamiõppejõud Sirli Tarve ütles, et Eesti oludes pärsib väike turumaht reklaamiandja huvi. «Näiteks jookseb kaubamärgi reklaam aasta, ent selleks ei jätku Eestis praegu raha,» selgitas Tarve. «Kui kampaania on eetris vaid kuu, siis ei tee ta meie turumahu juures klipi valmistamise kulusidki tasa.»
  Skandinaavia Modern Times Group (MTG) avaldas nädala algul gruppi kuuluvate TV3 kaubamärki kandvate telejaamade turuosad, mille kohaselt on TV3 turuosa Eesti telereklaami turul 54%.
  ETV reklaamijuht Rivo Saarna ütles, et kui arvestada telereklaami mahuks 120 mln krooni aastas ja ETV suudab müüa soovitud 20 mln krooni eest reklaami, siis on nende turuosa 15%. Saarna kinnitas samas, et ETV reklaamimüük võib jääda pisut prognoositule alla. «Kõik sõltub detsembrist,» ütles Saarna.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
USA uute kodude müük langes 9 aasta kiireimas tempos Kõrged laenuintressid survestavad nõudlust
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Töötajad peavad mainekaks tööandjaks energiafirmat, tudengid Microsofti
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Parim juht Madis Toomsalu: Eesti parim juht on hoopis mu ema
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.