• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPLi peatoimetaja võib selguda täna

  Reedel koos istunud Eesti Päevalehe nõukogu tegi Tombergile ettepaneku koht kohe vastu võtta, kuid Tomberg võttis esmaspäevani mõtlemisaega.
  Tomberg ei soovinud nõukogu otsust kommenteerida.
  Eesti Päevalehte on selle asutamisest saadik ligi viis aastat tagasi juhtinud Kalle Muuli. Leht on tootnud pidevalt kahjumit.
  Päevalehe konkurendi ASi Postimees nõukogu esimees Mart Kadastik ütles, et kuna seni pole Päevalehe omanikud jaganud ühtegi argumenti, miks Muuli lahkus, ei saa ka öelda, mida uus peatoimetaja paremini peaks tegema. «Olukord, mis Päevalehes on tekkinud, ei tulnud küll lehele kasuks,» tõdes Kadastik. «See näitab, et omanike vahel on päris tõsised vastuolud.» Kadastik lisas, et potentsiaalseid peatoimetajaid tundub Eestis olevat küll, kuid konkreetse vajaduse tekkides on kandidaatide pink väga lühike.
  Eesti Päevalehe majandustulemuste kohta ütles senine peatoimetaja Kalle Muuli, et selle aasta mõnel kuul oli leht jooksvalt ka kasumis, kuid seda tiraazhi langemisest tingitud kulude vähenemise tõttu.
  Ehkki sügisel enne Muuli lahkumisotsust vähenes tiraazh mitme tuhande võrra, ei läinud lehel Muuli sõnul halvasti. «Lugejate arv on suurem kui kunagi varem,» selgitas ta.
  Eesti Päevalehe peadirektor Hando Sinisalu rääkis, et ehkki selle aasta kahjumiks oli planeeritud 5 miljonit krooni, jäädakse tegelikult kahjumisse 4 miljoniga. Eelarve kohaselt peaks Eesti Päevaleht järgmisel aastal tootma väikest kasumit või jääma nulli.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Tallinna börs meelitab mind kohviaroomiga
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.