Erik Samel • 9. mai 2000 kell 12:46

Konsultatsioonifirmad Rimess MRI ja PW Partners sõlmisid koostööleppe

Audiitorfirma Rimess MRI, kes on maailma kümne suurema hulka kuuluva sõltumatute audiitorfirmade ühenduse Moores Rowland International (MRI) liige ja juhtimiskonsultatsioonifirma PW Partners sõlmisid pikaajalise koostöölepingu.

Alanud koostöö eesmärgiks on pakkuda klientidele terviklikku ja kvaliteetset konsultatsiooniteenust, mis sisaldab finantsalast nõustamist, audiitorluse- ja raamatupidamisteenust ja juhtimisalaseid konsultatsioone (saneerimine, strateegiad, arengukavad, jne).

Rimess MRI on hetkel suurim Eesti kapitalil baseeruv audiitorfirma. 'Äripäeva' poolt 1999.a. detsembris koostatud Eesti audiitorfirmade turu ülevaate alusel on Rimess MRI 1998. aastal käibe poolest kolmandal kohal Eestis tegutsevate suurte rahvusvaheliste firmade PricewaterhouseCoopers ja KPMG järel.

PW Partners on täisteenust pakkuv juhtimiskonsultatsioonifirma.

Hetkel kuum