Madli Zobel • 16. oktoober 2000 kell 10:38

Elektriraudtee reisijate arv kasvas 6%, piletitulu ligi 20%

Elektriraudtee AS käesoleva aasta üheksa kuu reisijate arv ja piletimüügi tulemused näitavad, et linnalähirongiga reisijate arv Tallinnas ja Harjumaal on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kasvanud 6%. Elektriraudtee ASi piletitulu on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga suurenenud tänavu 2,61 miljonit krooni ehk ligi 20%.

2000. aasta septembri lõpuks oli Elektriraudtee AS teenindanud kokku 2,66 miljonit reisijat, kui eelmise aasta samal perioodil sõitis elektrirongidega 2,51 miljonit inimest. Reisijate arv kasvas üheksa kuu kokkuvõttes 145 000 inimese võrra.

Elektriraudtee AS juhatuse esimehe Andres Kesküla sõnul oli käesoleva aasta suvekuudel linnalähirongidega reisijaid sama palju kui möödunud aastalgi. ?Talve- ja kevadkuudel oli reisijate arv mullusest tunduvalt suurem,? märkis Kesküla ja lisas, et kõik märgid näitavad sügisest alates taas reisijate arvu kasvutendentsi.

Tallinnas ja Harjumaal reisijate veoga tegelev Elektriraudtee AS sõidutas oma liinidel 2000. aasta esimesel poolel kokku 1,76 miljonit reisijat. Elektriraudtee AS rongid sõidavad Tallinn-Aegviidu, Tallinn-Paldiski, Tallinn-Riisipere ja Tallinn-Klooga Rand raudteelõikudel. Ettevõttes töötab kokku 264 inimest.

Hetkel kuum