Kaja Koovit • 28. november 2000 kell 10:22

Kaubamajal oma TRUMP

Alates eilsest pakub Tallinna Kaubamaja koostöös Hansapangaga uut püsikliendi kaarti, millel on krediitkaardi funktsioon.

Erinevalt tavapärasest TRUMP krediitkaardist, mille kasutamisel tuleb kliendil hakata intressi maksma, on Kaubamaja kliendikaardil 10 päeva intressivaba, selgitas Kaubamaja juhatuse liige finantsdirektor Urmo Vallner.

Tegemist on Kaubamaja kliendikaardiga, millel on rahvusvahelise krediitkaardi funktsioon ja Kaubamaja kontserni ettevõtetest ostude sooritamisel kaasneb 5 protsendiline soodustus.

Vastavalt TRUMP kaardi tingimustele saab klient kasutatud krediidi tagasimakse ning igakuiste intressimaksete aja ise valida.

Kaubamaja püsikliendid saavad senise kaardi uue vastu vahetada tasuta, uuel kaardi taotlejal tuleb maksta püsikliendi kaardi tasu 500 krooni. Uut püsikliendi kaarti saab taotleda nii Kaubamaja kontserni kuuluvates ettevõtetes kui Hansapanga kontorites.

Vallner lisas, et juhul, kui klient ei soovi krediiti kasutada, on uue püsikliendi kaardi omanikul alati võimalus ostude eest tasuda sularahas või maksta teise kaardiga.

Uus püsikliendi kaart kehtib 2 aastat ning pikeneb automaatselt, kui klient on perioodi jooksul sooritanud Kaubamajast oste 10 000 krooni väärtuses ning tasunud krediidi kasutamisel pangale korralikult intressimakseid.

Hetkel kuum