• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kaubamajal oma TRUMP

  Alates eilsest pakub Tallinna Kaubamaja koostöös Hansapangaga uut püsikliendi kaarti, millel on krediitkaardi funktsioon.

  Erinevalt tavapärasest TRUMP krediitkaardist, mille kasutamisel tuleb kliendil hakata intressi maksma, on Kaubamaja kliendikaardil 10 päeva intressivaba, selgitas Kaubamaja juhatuse liige finantsdirektor Urmo Vallner.
  Tegemist on Kaubamaja kliendikaardiga, millel on rahvusvahelise krediitkaardi funktsioon ja Kaubamaja kontserni ettevõtetest ostude sooritamisel kaasneb 5 protsendiline soodustus.
  Vastavalt TRUMP kaardi tingimustele saab klient kasutatud krediidi tagasimakse ning igakuiste intressimaksete aja ise valida.
  Kaubamaja püsikliendid saavad senise kaardi uue vastu vahetada tasuta, uuel kaardi taotlejal tuleb maksta püsikliendi kaardi tasu 500 krooni. Uut püsikliendi kaarti saab taotleda nii Kaubamaja kontserni kuuluvates ettevõtetes kui Hansapanga kontorites.
  Vallner lisas, et juhul, kui klient ei soovi krediiti kasutada, on uue püsikliendi kaardi omanikul alati võimalus ostude eest tasuda sularahas või maksta teise kaardiga.
  Uus püsikliendi kaart kehtib 2 aastat ning pikeneb automaatselt, kui klient on perioodi jooksul sooritanud Kaubamajast oste 10 000 krooni väärtuses ning tasunud krediidi kasutamisel pangale korralikult intressimakseid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andi Pleskovski: laopindade turul valitsevad uued trendid
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Evergrande jättis ka armuajal võlamaksed tegemata Ettevõte liigub pankroti poole
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Ehitusettevõtete TOP: hinnatõusud pole enam järsud, vaid igapäevased
Seekordses Äripäeva TOPi saates räägime ehitusettevõtete TOPist. Suuremad ehitusprojektid on üsna pikaajalised ja praeguse hinnatõusulainetuse ajal on väga keeruline tööde maksumust prognoosida. Nii on ehitusturul tekkimas lepingud, kus peatöövõtja marginaal on fikseeritud, kuid ehitusega seotud kulud tasutakse avatud arvete alusel.
Seekordses Äripäeva TOPi saates räägime ehitusettevõtete TOPist. Suuremad ehitusprojektid on üsna pikaajalised ja praeguse hinnatõusulainetuse ajal on väga keeruline tööde maksumust prognoosida. Nii on ehitusturul tekkimas lepingud, kus peatöövõtja marginaal on fikseeritud, kuid ehitusega seotud kulud tasutakse avatud arvete alusel.
Eestis kaks elektritootjat rivist väljas, hind kasvab päeval üle 500 euro Elektri import Venemaalt on tugevalt pärsitud
Elektri hinna rekorditest saab viimasel ajal teatada igal esmaspäeval, kuid veelgi kurvem pilt vaatab vastu homme, kui keskmine elektri hind kasvab pea 470 eurole, mis on kümme korda kõrgem kui Eesti pikaajaline keskmine. Oma mõju on kindlasti ka Vene elektriimpordi piiratud mahul.
Elektri hinna rekorditest saab viimasel ajal teatada igal esmaspäeval, kuid veelgi kurvem pilt vaatab vastu homme, kui keskmine elektri hind kasvab pea 470 eurole, mis on kümme korda kõrgem kui Eesti pikaajaline keskmine. Oma mõju on kindlasti ka Vene elektriimpordi piiratud mahul.