Ülo Toomsalu • 30. november 2000 kell 6:13

Keskerakond taunib postitoetuse kärpimist

Opositsiooniline Keskerakond juhtis eilses avalduses tähelepanu, et posti kojukande dotatsiooni kärpimise ettepanek tuli otse võimuliidult, mistõttu ei võinud erakonna hinnangul olla tegu mingi eksitusega, kirjutab Postimees.

Valitsusliidu erakondade esindajate poolt sel nädalal kriitikat leidnud teede- ja sideministeeriumi soov kärpida tuleva aasta 15miljonilist posti kojukande toetust seitsme miljoniga pärines võimuliidult endalt, kinnitas Keskerakond. Seetõttu süüdistas suurim opositsioonipartei kolmikliitu valeavalduste tegemises.

'Niisugune käitumine on valitsuskoalitsioonile täiesti tavapärane,' seisab avalduses. 'Kõigepealt tehakse üllatunud nägu, siis leitakse avalikkuse vastuseisu korral ebaõnnestunud ja ekslike ideede puhul süüdlane, seejärel tullakse vastu valijate tahtele ning lõpuks kiidetakse iseennast aruka ja julge lõpplahenduse eest.'

Hetkel kuum