• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Jõgeva ettevõtjad avasid Sinu Pubi

  Gamer Kaubanduse AS avas Jõgeva kesklinnas toitlustus ja meelelahutusettevõtte ?Sinu pubi?, kirjutab Vooremaa.

  Kolm aastat tagasi sai Gamer Kaubanduse AS enda omandusse Jõgeva kesklinnas Pargi 5 asuva hoone. ?Sellele majale oli vaja rakendust leida. Et tegeleme toitlustus- ja meelelahutusteenuse pakkumisega, otsustasime hoonesse rajada pubi, mis on eelkõige mõeldud kesk- ja vanemaealisele põlvkonnale. Arvestades klientide vanust lausa diskomuusikat siin ei mängita,? ütles Gamer Kaubanduse ASi nõukogu esimees ja ?Sinu pubi? ning ööklubi ?Carmen? direktor Tõnu Jalakas. Pubi käivitamisele aitas kaasa ka Gamer Kaubanduse ASi teine omanik Kalmer Lain.
  Kahest söögisaalist koosnevas ?Sinu pubis? on kokku 90 istekohta. Ühes saalis on võimalik tellida peo ja peielaudu ning korraldada bankette ja koolitusi. Peagi avatakse ka kümmet klienti mahutav privaatruum.
  ?Kui avasime ?Sinu pubi?, uuendasime tunduvalt menüüd, mille koostamisel nõustab meid laeva ?Meloodia? peakokk Anti Lepik,? ütles pubi juhataja Vladimir Jermanok, keda paljud kliendid tunnevad lihtsalt Vovkana.
  ?Sinu pubi? pidulik avamine toimub jaanuari lõpus. Tõnu Jalakase sõnul jätkab nädalavahetustel tööd ka põhiliselt noortele mõeldud meelelahutuspaik ööklubi ?Carmen?.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Agris Adamberg: tubakaaktsiisiga saaks tervisekahjusid vähendada
Aktsiisipoliitika võiks ümber teha nii, et vähem kahjulikud tooted maksustatakse väiksema aktsiisiga, kirjutab alternatiivsete tubakatoodete aktsiisi mõju uurinud Agris Adamberg.
Aktsiisipoliitika võiks ümber teha nii, et vähem kahjulikud tooted maksustatakse väiksema aktsiisiga, kirjutab alternatiivsete tubakatoodete aktsiisi mõju uurinud Agris Adamberg.
USA aktsiad langevad hoogsalt: Nasdaq üle 4% miinuses
USA aktsiad läksid täna hoogsalt langusse, nii et keset börsisessiooni oli S&P indeks juba üle kolme ja Nasdaqi üle nelja protsendi vee all.
USA aktsiad läksid täna hoogsalt langusse, nii et keset börsisessiooni oli S&P indeks juba üle kolme ja Nasdaqi üle nelja protsendi vee all.
Parima juhi valem: rüsele omanikuga, murra stereotüüpi ja sütita kolleege Videod: kolme parima juhi töökaaslased räägivad suu puhtaks
Sel reedel selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil 2022 Eesti parim tippjuht. Märtsi lõpus valis žürii finalistideks LHV juhi Madis Toomsalu, häirekeskuse juhi Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juhi Aavo Kärmas.
Sel reedel selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil 2022 Eesti parim tippjuht. Märtsi lõpus valis žürii finalistideks LHV juhi Madis Toomsalu, häirekeskuse juhi Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juhi Aavo Kärmas.
Raadiohommik: Tartu kinnisvaraturust Londonisse loodava pangani
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis räägib LHV kõrge juht Erki Kilu alanud rahakaasamisest ja Suurbritanniasse panga tegemisest.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis räägib LHV kõrge juht Erki Kilu alanud rahakaasamisest ja Suurbritanniasse panga tegemisest.
Vene gaasitarned Soome võivad katkeda Soomlased otsustasid arbitraaži pöörduda
Poola ja Bulgaaria järel on Vene gaasitarnete katkemine kätte jõudmas Soomes, mille suurim gaasifirma ei ole nõus Vene Gazpromile rublades maksma.
Poola ja Bulgaaria järel on Vene gaasitarnete katkemine kätte jõudmas Soomes, mille suurim gaasifirma ei ole nõus Vene Gazpromile rublades maksma.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.