Inno Tähismaa • 15. detsember 2000 kell 15:52

Jõgeva ettevõtjad avasid Sinu Pubi

Gamer Kaubanduse AS avas Jõgeva kesklinnas toitlustus ja meelelahutusettevõtte ?Sinu pubi?, kirjutab Vooremaa.

Kolm aastat tagasi sai Gamer Kaubanduse AS enda omandusse Jõgeva kesklinnas Pargi 5 asuva hoone. ?Sellele majale oli vaja rakendust leida. Et tegeleme toitlustus- ja meelelahutusteenuse pakkumisega, otsustasime hoonesse rajada pubi, mis on eelkõige mõeldud kesk- ja vanemaealisele põlvkonnale. Arvestades klientide vanust lausa diskomuusikat siin ei mängita,? ütles Gamer Kaubanduse ASi nõukogu esimees ja ?Sinu pubi? ning ööklubi ?Carmen? direktor Tõnu Jalakas. Pubi käivitamisele aitas kaasa ka Gamer Kaubanduse ASi teine omanik Kalmer Lain.

Kahest söögisaalist koosnevas ?Sinu pubis? on kokku 90 istekohta. Ühes saalis on võimalik tellida peo ja peielaudu ning korraldada bankette ja koolitusi. Peagi avatakse ka kümmet klienti mahutav privaatruum.

?Kui avasime ?Sinu pubi?, uuendasime tunduvalt menüüd, mille koostamisel nõustab meid laeva ?Meloodia? peakokk Anti Lepik,? ütles pubi juhataja Vladimir Jermanok, keda paljud kliendid tunnevad lihtsalt Vovkana.

?Sinu pubi? pidulik avamine toimub jaanuari lõpus. Tõnu Jalakase sõnul jätkab nädalavahetustel tööd ka põhiliselt noortele mõeldud meelelahutuspaik ööklubi ?Carmen?.

Hetkel kuum