Erik Samel • 19. detsember 2000 kell 12:41

Lastekodulapsed said Statoililt ja RMK-lt jõulukuused ja kingipakid

Eesti Statoil ja Riigimetsa Majandamise Keskus (RMK) otsustasid tänavu jõulukaartide saatmise asemel viia kõigile Eesti lastekodudele riigimetsast pärit jõulukuused ning kingipakid.

Tänavune heategevuskampaania on jätkuks Statoili algatusele eelmisel aastal, kui muidu õnnitluskaartide saatmisele kuluv raha annetati Eesti Puuetega Inimeste Fondile Põlvamaal Karaskis asuva puuetega inimeste üle-eestilise rehabilitatsioonikeskuse käigushoidmiseks.

'Tänavu otsustasime aidata lastekodusid ja kuna küünlasäras kuusepuu on laste jaoks väga tähtis osa traditsioonilisest jõulurõõmust, teeme seda koos Riigimetsa Majandamise Keskusega,' ütles Eesti Statoili turundusjuht Hede Kerstin Luik.

Kokku viisid RMK metskonnad Eesti kõigis nurkades asuvatesse lastekodudesse üle 70 eri mõõdus jõulukuuse, tonni mandariine ja kingipakke, millest saab jõulurõõmu kokku üle 1300 lapse.

Hetkel kuum