Läheneb seminar interneti võimalustest aja, raha ja klientide võitmisel

Inno Tähismaa 07. veebruar 2001, 10:46

Äripäev korraldab 22.veebruaril seminari ?Kuidas internetilahendused võidavad aega, raha, kliente??, millele eilse esimese registreerimispäeva jooksul registreerus paarkümmend osalejat.

Peaesineja on peaministri nõunik, Eesti IT-guru Linnar Viik.

Viigi sõnul pole enam võimalust ega aega luua pikalt ettevalmistavat tsüklit liinil: visioon-strateegia-taktika-tegevuskava-mõõdetavad tulemused. Selle asemel keskendutakse liinile: strateegiline taktika-tulemuskeskne tegevuskava. Sama kehtib ka internetistrateegia planeerimisel.

Seminaril esinevad lisaks Viigile arvutifirma Dateli tegevjuht Urmas Kõlli, arvutite hulgimüügifirma GNT Eesti (end CHS Eesti) tegevdirektor Andres Suitso, kanuumatku korraldava turismifirma OÜ Karuskose juhataja Aivar Ruukel, Äripäeva Kirjastuse finantsdirektor Toomas Truuverk ja populaarse arvutisaate Tehnokratt tegija Indrek Saul.

Esinejad räägivad ettevõtte internetistrateegia loomisest, internetiturundusest, klienditeeninduset internetis, paberita arveldustest, ettevõtja/tegevjuhi aja kokkuhoiust tänu internetile. Tuuakse näide, kuidas internetipood end tasa teenib.

Täpsema info toimuvast leiad <#siit=https://www.index.ee/aripaev/loe.asp?P_ID=23 LID=1>.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing