Sümbolporgandid teel prügimäele

19. veebruar 2001, 00:00

Rist ja viletus on selle Expo 2000 jaoks tehtud Eesti paviljoniga. Kui ta oma hõljuvate porgandkuuskedega püsti sai, pälvis ehitis nii hämmeldust, irooniat kui ilkumistki. Igatahes tähelepanuta ei jäänud. Tänu neile sai Eesti juba peaagu et porgandivabariigi maine.

Ilguti Expo ajal, mis ilguti, nüüd on näitus läbi ja jälle häda. Tähelepanu väärinud ehitisega pole miskit peale hakata. Ei taha teda välisfirmad, ei saa ka Pärnu linn, kuna riik ei anna raha paviljoni ostmiseks. Nii tuleb porgandipaviljon tõenäoliselt utiliseerida. Mis seal?s ikka ? on suuremadki sümbolid ajaloo prügikasti lennanud, jääb ka porgandkuuskedest vaid mälestus. Järgmise Exponi! Järgmiste sümboliteni!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:10
Otsi:

Ava täpsem otsing