• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tartu Ehitusmessil saab sauna minna

  Oma toodete kasutamist praktikas näitavad mitmed teisedki firmad. FEBi du?inurgas saab saunaline higi maha pesta ja hiljem vaadata, kuidas kasutada Mira ehitussegusid või paigaldada VELUXi katuseakent vmt.
  Tartu Ehitusmessi projektijuht Margus Kikkul leiab, et näidistööd on messi suur pluss, sest siin näeb potentsiaalne klient õigeid töövõtteid. Samuti saab spetsialistidelt nõu küsida ka spetsiifilisemates küsimustes, millele ehituspoodide müüjad sageli vastata ei oska.
  Tartu Ehitusmess suureneb aasta-aastalt. Tänavu on messil 110 eksponenti võrrelduna eelmise aasta 102ga ning suur osa neist on Tallinna firmad. Üsna palju on esindatud erinevaid küttesüsteeme pakkuvaid firmasid, elektriküttest soojuspumpadeni. Margus Kikkuli sõnul on Tartu Ehitusmessile rohkem tulemas ka sisustusteemat.
  OÜ Soojuspump juhatuse liikme Heino Salaka sõnul on nende esmane kohustus inimestele soojuspumpade kasutamise võimalustest infot jagada ning panna nad mõtlema, et on ka muid kütmisvõimalusi peale õli ja puude. Firma müüginumbrite kasvatamine tänu messile on alles teisejärguline asi, selgub Salaka jutust, kes uute võimalike klientide arvu ennustada ei oska.
  Kaminaid müüva ASi Markling juhataja Allan Selin nendib samuti, et messil käimisega tekkida võivaid uusi kliente on võimatu ennustada. Selin mainib siiski, et eelnev messidel osalemise kogemus näitab, et firma käive on pärast messi kasvanud umbes 25. Markling pakub messil ka üht uudset kaminasüdamikku, mida Eestis varem müüdud ei ole.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.