Tartu Ehitusmessil saab sauna minna

Oma toodete kasutamist praktikas näitavad mitmed teisedki firmad. FEBi du?inurgas saab saunaline higi maha pesta ja hiljem vaadata, kuidas kasutada Mira ehitussegusid või paigaldada VELUXi katuseakent vmt.

Tartu Ehitusmessi projektijuht Margus Kikkul leiab, et näidistööd on messi suur pluss, sest siin näeb potentsiaalne klient õigeid töövõtteid. Samuti saab spetsialistidelt nõu küsida ka spetsiifilisemates küsimustes, millele ehituspoodide müüjad sageli vastata ei oska.

Tartu Ehitusmess suureneb aasta-aastalt. Tänavu on messil 110 eksponenti võrrelduna eelmise aasta 102ga ning suur osa neist on Tallinna firmad. Üsna palju on esindatud erinevaid küttesüsteeme pakkuvaid firmasid, elektriküttest soojuspumpadeni. Margus Kikkuli sõnul on Tartu Ehitusmessile rohkem tulemas ka sisustusteemat.

OÜ Soojuspump juhatuse liikme Heino Salaka sõnul on nende esmane kohustus inimestele soojuspumpade kasutamise võimalustest infot jagada ning panna nad mõtlema, et on ka muid kütmisvõimalusi peale õli ja puude. Firma müüginumbrite kasvatamine tänu messile on alles teisejärguline asi, selgub Salaka jutust, kes uute võimalike klientide arvu ennustada ei oska.

Kaminaid müüva ASi Markling juhataja Allan Selin nendib samuti, et messil käimisega tekkida võivaid uusi kliente on võimatu ennustada. Selin mainib siiski, et eelnev messidel osalemise kogemus näitab, et firma käive on pärast messi kasvanud umbes 25. Markling pakub messil ka üht uudset kaminasüdamikku, mida Eestis varem müüdud ei ole.

Hetkel kuum