• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Väike Munamägi jääb tänavu talvel suusatajaile suletuks

  Segaste omandisuhete tõttu jääb igal talvel tuhandeid suusahuvilisi kokku meelitav Eesti mäesuusahuviliste meka Väike Munamägi tänavu külastajatele suletuks, kirjutab Postimees.

  Ajal, kui mäesuusakeskuste omanikud peaks sättima esimesteks külmadeks ritta lumetõrjekahureid ja testima suusatõstukeid, seisab mudane Väike Munamägi inimtühjana. Suvest saadik pole mäel tehtud mingeid töid. Tänavu pole loota kunstlumekatet ja tõstukid ei hakka suusatajaid mäest üles vedama.
  Munamäge kaks aastat operaatorfirmana juhtinud Tartu ärimeeste Juhan Kolgi, Urmas Pasti ja Tarmo Pedjasaare firma Munamäe Puhkekeskus pakkis kevadel kokku oma veevoolikud, lumekahurid ja rajatraktorid ning lõpetas mäel tegevuse. Ärimehed lahkusid, sest neil ei õnnestunud jõuda Sampo Pangaga kokkuleppele Munamäe ostmise suhtes. Sampo esindab 90 protsenti võlanõudeid, mis jäid maha Väike-Munamäe Arenduse Aktsiaseltsis 1999. aastal.
  Otepää vallavanem Aivar Nigol ütles, et loodab siiski saavutada kokkuleppe Tartu ärimeeste ja Sampo Panga vahel, kuid seni pole see õnnestunud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.