Remedia hakkas tootma Soome jaoks lagritsalikööri

12. november 2001, 08:19

Kodumaine Remedia sõlmis Soomes tõrvamaitselise alkoholi tootmisega alustanud ettevõttega Newalco Oy tähtajatu lepingu ja toodab neile lagritsa- ja iirisemaitselist koorelikööri, kirjutab Eesti Päevaleht.

?Toodame Soome kuus kuni 15 000 pudelit eksootilist likööri suurusega 350 ml pudel,? ütles Remedia tootmisdirektor Martin Urmet. ?Tootmises on käsil juba kolmas kuu.? Soomes maksab pudel likööri 47,6 Soome marka ehk umbes 125 krooni.

Lisandumas on tellimused veel kahele eksootilisele liköörisordile.

Newalcole langeb seejuures tootearendus ning müük. Samuti tuleb tooraine Soomest.

Remedia kolmest liinist ühe tootmismaht on Newalco tellimuse raames kasvanud 30 protsendi ulatuses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing