• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aktsiaturul võttis maad pessimism

  Ameerika aktsiaturul võttis juba teisipäeval maad skeptitsism viimase aja tugeva aktsiaturu tõusu suhtes, kuna kauaoodatud majanduse ja firmade kasumite paranemine võib saabuda kauges tulevikus.
  Investorid avastasid, et aktsiad on liiga kallid arvestades lühiajalise firmade kasumite väljavaadetega.
  ?Praegusel hetkel pakume me kõik kinnisilmi, millised tulevad ettevõtete kasumid,? ütles Legg Mason Wood Walkeri peastrateeg Richard Cripps Reutersile.
  Nasdaq kukkus teisipäeval 2,79 võrra 1880,51 punktile. Dow Jonesi tööstuslik keskmine langes 0,75 võrra 9901,38 punktile, laiem S&P 500 indeks lõpetas päeva 1142,66 punktil ehk 0,73 võrra esmaspäevasest sulgemistasemest madalamal. Ka madala käibe kartused lõid eilset turgu.
  Kauplemispõrandatel on neljapäeval seoses tänupühaga vähe rahvast. Investorid loobuvad tihti suurtest positsioonidest enne pühasid, kuna õhukesel turul kauplemine teeb suuremate aktsiakoguste ostmise või müümise keerulisemaks, põhjustades suuri hinnakõikumisi.
  ?Me ei hakka kuulutama härjaturgu enne, kui aktsiad liiguvad kõrgemale, selle asemel et taastuda septembri madalamatelt tasemetelt,? ütles First Albany Asset Managementi portfellihaldur Peter Gottlieb.
  Ka kolmapäeval alustas USA aktsiaturg negatiivselt meelestatuna. Kella 18.30ks oli Nasdaq kukkunud 1,06 võrra 1861 punktile ning Dow 0,82 võrra 9820 punktile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Tallinna börs lõpetas nädala napi miinusega
Tallinna börs sulgus reedel 0,08% punases. Languse tegid läbi ka Vilniuse börs ja Riia börs, kaotades vastavalt 0,98% ja 0,01%. Bencmark indeks langes 0,32%.
Tallinna börs sulgus reedel 0,08% punases. Languse tegid läbi ka Vilniuse börs ja Riia börs, kaotades vastavalt 0,98% ja 0,01%. Bencmark indeks langes 0,32%.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Intervjuu Prantsuse kaubandusministriga: Euroopa Liit peab tooma tööstused tagasi koju
Euroopa Liidu liikmesriikide majandused peavad mitte üksnes taastama pandeemia-eelse kasvujõu, vaid väljuma globaalsest viiruskriisist rohelisema ja iseseisvamana. See aga tähendab, et ka kaubandussuhted tuleb kriitilise pilguga üle vaadata.
Euroopa Liidu liikmesriikide majandused peavad mitte üksnes taastama pandeemia-eelse kasvujõu, vaid väljuma globaalsest viiruskriisist rohelisema ja iseseisvamana. See aga tähendab, et ka kaubandussuhted tuleb kriitilise pilguga üle vaadata.