• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Enamik autoomanikke vahetab automargi välja

  Emori uuringu kohaselt eelistab 28% autoomanikest mitte vahetada ühte automarki teise vastu ning jääda samale brändile truuks.

  Mõigu EK juhatuse liige Härmo Lehtsalu vahetas aasta tagasi oma 1998. aasta Saabi uue Saabi vastu. ?See ei olegi auto. See on midagi stiilset, nagu lennuk,? ütles ta. Lehtsalu hinnangul võtab suur osa firmasid sõidukid endale kasutusrendiga. ?Kasutusrendi arvetest saab ettevõte käibemaksu tagasi. Autot ei ole mõtet firmal sisse osta, samas on kasutusrendiga mugav sellest vabaneda.?
  ?Arenenud riikides elavad autoomanikud saavad öelda, et sama brändi autoga sõitsid ka nende vanemad ning vanavanemad. Eesti turg on liiga noor ning puudub selline bränditruudus,? ütles Viking Motorsi müügijuht Kalle Kuuspalu Eesti Päevalehele.
  ?Kallimate brändide puhul, nagu BMW, Saab ning Mercedes, võib truudusest juba rääkima hakata. Kallis mark rõhub nõudliku kliendi vajadustele. Odavamas hinnaklassis on suuremaks argumendiks hind,? lisas ta.
  Kuuspalu ütles, et 80 protsenti Saabi omanikest kogu maailmast on brändile truud.
  ?28 protsendist on meil kindlasti rohkem püsikliente,? ütles Opeleid müüva AS Ascari juhatuse esimees Tõnis Plaan. ?Opel on kindel, usaldusväärne ning konservatiivne. Meil on inimesi, kes ei taha muust autost kui Opel kuuldagi. Samas võib mõne muu auto kasuks otsustada see, kes tahab teistest erineda,? lisas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Biden plaanib maksudega rikkaid pitsitama hakata
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.