• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Pealinna mahub veel viis kaubanduskeskust

  Järgneva 2-3 aasta jooksul ehitatakse Tallinnas valmis peaaegu kogu pealinnas vajaminev kaubanduspind.

  Tallinnas on valminud või valmimas tänavu ligi 80 000 ruutmeetrit uut kaubanduspinda, kinnisvaraspetsialistid ennustavad järgmise kahe aasta jooksul üle 100 000 ruutmeetri lisandumist. Pärast seda oodatakse uue kaubanduspinna ehituse märgatavat vähenemist, kirjutab Eesti Päevaleht.
  ?Mingis mõttes on ehitajatel võhm väljas küll,? ütles kinnisvarafirma Ober-Haus tegevdirektor Hindrek Leppsalu, kes nimetab praegu käivat massilist kaubanduspindade ehitust viimase mehe jooksuks.
  Leppsalu sõnul on pangad, kinnisvaraarendajad ja kauplejad ise muutunud viimasel ajal väga ettevaatlikuks ning valivaks. Eestis on Leppsalu sõnul kaubanduspinda kaks korda vähem kui Soomes, kuid samas on eestlaste ostujõud seitse korda väiksem.
  ?Eeldatavasti jõuab kaubanduspindade kontsentratsioon Tallinnas lähima 2-3 aasta jooksul Euroopa mõistes optimaalsele tasemele, sissetulekud paraku aga mitte,? ütles kinnisvarafirma Uus Maa marketingijuht Ain Kivisaar.
  Kuna kaubanduspindade juurdekasv ostujõust ette ruttab, siis on võimalik, et mõne pinnapealse kontseptsiooniga uuel kaubanduskeskusel tekivad probleemid rentsnike leidmisega, rääkis Kivisaar.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Siim Tammer: hunt börsinahas – miks börsitehinguid iseendaga tasub vältida
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
55 miljonit elektrihindade korvamise kavast läheks ettevõtetele
Valitsuskoalitsiooni otsus elektri hinnatõusu korvata on segu ettevõtluse ja kodumajapidamiste subsiidiumitest, ettevõtetele läheb projektist tõenäoliselt ligikaudu 55 miljonit eurot.
Valitsuskoalitsiooni otsus elektri hinnatõusu korvata on segu ettevõtluse ja kodumajapidamiste subsiidiumitest, ettevõtetele läheb projektist tõenäoliselt ligikaudu 55 miljonit eurot.