• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ET alandab osade rahvusvaheliste kaugekõnede hindu kuni 37%

  AS Eesti Telefon alandab 1. detsembrist rahvusvaheliste kaugekõnede hindu üheksa riigi fiksvõrkudesse kuni 37 protsenti.

  ET eristab samas nende riikide puhul kõneminuti hinnad fiks- ja mobiilvõrkudesse, teatas ettevõte.
  Kõige rohkem langeb Iirimaa fiksvõrkudesse tehtava kõneminuti hind, mis hakkab olenevalt valitud hinnapaketist maksma kuni 37% senisest vähem - 2,75 kuni 3,35 krooni. Oluline hinnalangus fiksvõrku tehtavatel kõnedel on ka Itaalia ja Vatikani (olenevalt hinnapaketist kuni 29%), Bulgaaria (hinnalangus kuni 24 %), Ungari (olenevalt hinnapaketist kuni 19 %), Moldova (olenevalt hinnapaketist kuni 18 protsenti), Belgia ja Hollandi (olenevalt hinnapaketist kuni 17%) ning Valgevene (olenevalt hinnapaketist kuni 9 %) osas.
  Eesti Telefon eristab mobiilvõrku ja fiksvõrku tehtavate kõnede minutihindu seepärast, et mobiilvõrgu sidumistasud on fiksvõrgu omadest kõrgemad. Sellest tulenevalt erinevad ka lõppkliendi kõneminuti hinnad fiksvõrku ja mobiilvõrku helistamisel. Kuna enamik kõnesid tehakse siiski fiksvõrkudesse, siis aitab muutus paljudel klientidel ka raha säästa.
  <b><i>et</i></B> kõneboonuste kasutajad saavad helistada välismaale veel kuni 25 protsenti odavamalt.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Bigbanki varade maht ületas esmakordselt miljardi piiri
Bigbanki varade maht kasvas 1,019 miljardi euroni, ületades esimest korda miljardi euro piiri.
Bigbanki varade maht kasvas 1,019 miljardi euroni, ületades esimest korda miljardi euro piiri.