Ülar Lauk • 19. november 2002 kell 12:14

Venemaal tabati kaks surnukirstu kalamarjaga

Venemaal on miilits kahe päeva jooksul kinni pidanud kaks surnukirstu punase kalamarjaga, teatab RIA Novosti.

Liinil Magadan-Krasnodar üle Habarovski lennanud lennukist avastasid korrakaitsjad täna surnukirstu, milles surnu asemel oli 288 kg lõhemarja. Saatja ja kadunukese nimi langeb paberitel täielikult kokku, seda juurdluse huvides ei ole avalikustatud.

Analoogiline last tabati eile Krasnodaris, kuhu Habarovskist saabus surnukirst 280 kg kalamarjaga. Kirstu saatjatel olid sealjuures olemas nii surmatunnistus, sanitaar-epidemioloogiajaama tõend, samuti märge lasti eelnevast läbivaatusest Habarovski lennujaamas.

Veel päev enne seda avastati Krasnodaris ühe Habarovskist saabunud lennuki pagasist üle 1300 kg lõhemarja. Kalamari oli pakendis, mis ei vastanud riiklikule standardile. Hiljem selgus, et saatedokumendid olid võltsitud.

<#Newsru.com=http://www.newsru.com/russia/19nov2002/grob2.html>

Hetkel kuum