• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PM: Kalevi nätsutsehhist võib saada kolmekorruseline spordihoone

  Kalevi endisesse nätsutsehhi pakuvad firma korraldatud arhitektuurikonkursi võitjad tenniseplatsidega spordikompleksi.

  Arhitektide Nikolai Volkovi ja Liis Sagadi nägemuse järgi saaks praegusest nätsutsehhi hoonest spordihoone, mille kolmel korrusel paiknevad tennise- ja squashiplatsid ning aeroobika- ja jõusaalid, kirjutab Postimees.
  Vahetult Pärnu maantee ääres asuvasse peahoonesse, kus praegu on firma kontor ning kommitsehh, rajataks aga äri- ja vaba aja keskus, kus kaubamaja, klubid, bowlingusaal, kohvik, restoran ning ruumid kontsertide, konverentside, näituste ja festivalide korraldamiseks.
  Arhitektid sooviksid praeguse tööstuspiirkonna muuta tulevikus eelkõige elamis- ja puhkealaks. Piirkonda on kavandatud veel kaubanduskeskus ning kümmekond 4-6korruselist kortermaja.
  Kortermajade külje alla on kavandatud väike park, kus on muu hulgas laste mänguväljakud ja korvpalliplatsid.
  Arhitektide töö puudutas ka naabruses olevat Tallinna Piimatööstuse ala, kuhu Volkovi sõnul võiks tulevikus rajada jäähalli või veekeskuse. Esialgsete plaanide järgi kavatseb piimatööstus piirkonnast ära kolida alles kaheksa aasta pärast.
  Kalevi kommivabriku juht Oliver Kruuda ütles, et firma asub konkursi võitnud töö põhjal ette valmistama ala detailplaneeringu lähteülesannet.
  Kruuda sõnul ei pole kavas ala väljaehitamisel üks-ühele Volkovi ja Sagadi nägemust ellu viia, ideid korjatakse ka teistest võistlustöödest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.