Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna asutuste tööajad jõulupühadel

  Riiklikel pühadel 25.-26. detsembril ja 1. jaanuaril on kõik Tallinna ametiasutused suletud.

  Vältimatut arstiabi on riiklikel pühadel 25.-26.detsembril ja 1.jaanuaril võimalik saada haiglate vastuvõtu osakondades.
  Avatud on järgmised traumapunktid:AS Balneum, Punane 18AS Ida-Tallinna Keskhaigla üksus, Ravi 18SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla Mustamäe korpus, Sütiste tee 19SA Tallinna Lastehaiglatraumapunkt, Tervise 28
  Tallinna Kiirabis on töös ka meditsiiniinfo telefon 6 97 11 45, millel on vajadusel võimalik saada meditsiinilist konsultatsiooni.
  Polikliinikud, perearstikeskused ja apteegid on riiklikel pühadel suletud.
  Pühade eelsetel päevadel 24. ja 31. detsembril on perearstikeskused ja Kesklinna Lastepolikliinik avatud kuni kella 15-ni, enamik polikliinikuid kella 16-ni, Lasnamäe polikliinik ja perearstikeskus kella 17-ni.
  Tallinna Hambapolikliinik (Toompuiestee 4) on avatud 24. ja 31. detsembril kella 17-ni. Vältimatu abi 25. ja 26.detsembril valutava hamba puhul kella 9-18. 1. jaanuaril 2003 on võimalik abi saada valu korral kella 10-18.
  Tõnismäe valveapteek töötab ka läbi pühadeaja öösiti õhtul kella 20-st hommikul kella 8-ni, kuid 25.- 26. detsembril ja 1. jaanuaril on päevasel ajal suletud.
  Kaubanduskeskuste Rohupoed on suletud 25. detsembril ja 1. detsembril, teisel jõulupühal 26. detsembril on avatud tavapärase tööaja 10-21 ning pühade eelsetel päevadel 24. ja 31. detsembril 10-19.
  Toidupoodidest töötavad Prisma Peremarketid ka kõigil riiklikel pühadel. Tallinna Kaubamaja on suletud 25. detsembril ja 1. jaanuaril.
  Rimi Magistraali kaubanduskeskuses on tavapärase tööajaga avatud jõulupühadel ja suletud ainult 1. jaanuaril.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli soovitas praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks. “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli soovitas praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks. “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Investeerimisplatvormi juht: rikkusest pole kasu, kui meil planeeti enam pole
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
Soomlastelt Mandatumi ostnud Invalda siseneb Eesti turule
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.