• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Suhtekorraldajate Liit otsib aasta parimat tegu ja projekti

  "Suhtekorraldustegu 2002" eesmärgiks on selgitada välja möödunud aastal läbi viidud parimad suhtekorraldusprojektid nii avaliku, era- kui kolmanda sektori organisatsioonides.
  Võistlustöid saavad esitada kõik inimesed ja organisatsioonid kuni 13. jaanuarini. Suhtekorraldusteod pannakse üles Eesti Suhtekorraldajate Liidu (EPRA) kodulehele, kus suhtekorralduse ala asjatundjad saavad neid hinnata ja kommenteerida kuni veebruari keskpaigani. Seejärel koguneb z^ürii, kuhu kuuluvad EPRA juhatuse liikmed, suhtekorralduse valdkonna, ajakirjanduse, avaliku, era- ja kolmanda sektori organisatsioonide esindajad, kes valivad kümne enim hääli saanud tööde seast parimad suhtekorraldusteod.
  Eelmise aasta konkursil valiti parimaks suhtekorraldusprojektiks koolipiimaprogrammi tutvustav teavitamiskampaania Piimanina, mille teostas suhtekorraldusfirma KPMS & Partner. Teise koha võitis Hansapanga kevadkonverents 2001 ning kolmanda koha koos zürii eripreemiaga läbilöögi eest võitis tudengiprojekt SuperNoova.
  "Suhtekorraldustegu 2002" kuulutatakse välja 27. märtsil Tallinna teletornis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andres Meesak: ükski hookuspookus ei päästa - odava energia aeg on läbi
Meil seisavad ees paarkümmend aastat intensiivseid investeeringuid energiamajandusse, kirjutab Eesti Päikeseelektri Assotsiatsiooni juht Andres Meesak Äripäeva Infopanga energeetika aastaraportile antud kommentaaris.
Meil seisavad ees paarkümmend aastat intensiivseid investeeringuid energiamajandusse, kirjutab Eesti Päikeseelektri Assotsiatsiooni juht Andres Meesak Äripäeva Infopanga energeetika aastaraportile antud kommentaaris.
Aasia aktsiaturud alustasid nädalat tõusuga
Aasia aktsiaturud on nädalat alustanud tagasihoidliku tõusuga, aktsiaid hoidis surve alla aga asjaolu, et koroonaviirus levib Hiinas kiiresti ning kardetakse karme piiranguid, vahendab Reuters.
Aasia aktsiaturud on nädalat alustanud tagasihoidliku tõusuga, aktsiaid hoidis surve alla aga asjaolu, et koroonaviirus levib Hiinas kiiresti ning kardetakse karme piiranguid, vahendab Reuters.
Mitmesse ametisse otsitakse töötajaid riigikogust parema palgaga
Kõrgeimat töötasu pakutakse arstidele suunatud töökuulutustel, kus keskmine palgapakkumine ületab riigikogu liikmete töötasu, teatas CVKeskus.ee portaalis viimastel kuudel avaldatud avaliku palgaga tööpakkumisi vaadates.
Kõrgeimat töötasu pakutakse arstidele suunatud töökuulutustel, kus keskmine palgapakkumine ületab riigikogu liikmete töötasu, teatas CVKeskus.ee portaalis viimastel kuudel avaldatud avaliku palgaga tööpakkumisi vaadates.
Balti riigid juhivad koroonanakkuse tõusu kogu Ida-Euroopas
Koroonaviiruse nakkuse levik Euroopa Liidu idaosas, eriti Balti riikides, paneb tervishoiusüsteemidele üha suurema surve ja see ajendab riikide valitsusi kehtestama uuesti erinevaid piiranguid.
Koroonaviiruse nakkuse levik Euroopa Liidu idaosas, eriti Balti riikides, paneb tervishoiusüsteemidele üha suurema surve ja see ajendab riikide valitsusi kehtestama uuesti erinevaid piiranguid.