Silva Männik • 19. veebruar 2003 kell 9:07

Ühispanga Fondid avaldavad fondilehe

Veebruari viimasel nädalal ilmub esimene Ühispanga Fondide leht, mis hakkab edaspidi ilmuma kaks korda aastas.

Uus infomaterjal kajastab klientide poolt valitud pensionifondide ja ka kõigi teiste Ühispanga poolt pakutavate investeerimisfondidega seotud teemasid, seisab panga teates.

Ühispanga Fondid plaanib Fondilehte hakata välja andma 2 korda aastas.

?Kogumispensioni väga edukas käivitumine möödunud aastal tekitas Eestis sadu- tuhandeid investeerimisega tegelevaid kliente. Ühispangal on oma ligi 70 000 pensioni- ja muu investeerimisfondi klienti. Soovime neile pakkuda täielikku informatsiooni ja terviklikku ülevaadet fondidega toimuva kohta,? kommenteeris uut Fondilehte Ühispanga Fondide juhatuse liige Andres Pärloja

Fondileht toob klientideni kogu neid huvitava statistilise informatsiooni alates fondide tootlustest ning lõpetades rahaliste mahtudega. Lisaks sellele põhjendavad fondijuhid oma eelmisel perioodil tehtud otsuseid ning analüütikud jagavad oma nägemusi tulevaste perioodide võimalike arengute suhtes.

Hetkel kuum