Kaja Koovit • 9. juuli 2003 kell 9:07

Cisco tegevjuht: tehnoloogiaturg taastub varsti

Infotehnoloogia turg taastub varsti, kinnitas maailma suurima võrguseadmete tootja Cisco Systemsi juht John Chambers.

Ajaleht Washington Post kirjutab, et Cisco <GR#US.CSCO>tegevjuhi Chambersi sõnutsi on IT-turu taastumine lähikuude küsimus.

?Järgneva kahe kuni nelja kuu jooksul suurenevad ettevõtete kulutused infotehnoloogia toodetele. Kahe kuni kuue kvartali jooksul kandub investeeringute kasv üle ka Interneti- ja telekommunikatsiooniseadmete pakkujatele,? vahendas USA päevaleht Chambersi Hollandi päevalehele Het Financieele Dagblad öeldut.

Chambers tugineb oma prognoosides viimaste kuude jooksul majandusteadlaste ja erinevate ettevõtete juhtidega peetud kõnelustele.

Viimase kümne aasta jooksul enam kui tosin ettevõtet endaga liitnud Cisco otsib Chambersi sõnul võimalikke ülevõtmissihtmärke ka praegu. ?Liigume ülevõtmiste suunal agressiivselt, kuid erinevalt varasemast on neid nüüd vähem ja ülevõtmised on kindlalt fokusseeritud,? lausus Chambers.

Hetkel kuum