Liis Kängsepp • 24. september 2003 kell 9:35

Maksu- ja tolliamet alustasid veebis EL-i seadusandluse tutvustamist

Maksuamet ja Tolliamet avasid täna oma veebilehekülgedel Euroopa Liidu maksu- ja tolliseadusi tutvustavad alamrubriigid.

Maksuameti veebilehel aadressiga www.ma.ee on Euroopa Liidu riikidega kaubavahetust pidavatel Eesti ettevõtetel võimalik tutvuda informatsiooniga tulude deklareerimist puudutavate ning maksustamisalaste ja seadusandlike muudatuste, deklaratsiooni vormide jms kohta. Informatsioon uueneb jooksvalt sõltuvalt uuenduste seaduslikuks muutumisest.

Tolliameti veebilehel www.customs.ee on hetkel avaldatud eestikeelne tõlge Euroopa Liidu tolliseadustikust ja selle rakendusaktidest. Lähiajal lisanduvad rubriiki EL-i teemadel korduma kippuvad küsimused ja tolliameti spetsialistide vastused neile.

Mõlemal asutuse kodulehel on viited Euroopa Liidu maksu- ja tollialastele internetilehekülgedele.

Täpsemat informatsiooni saavad maksuameti kliendid küsida infotelefonil 1811 ja tolliameti kliendid telefonil 696 7435 või elektronposti aadressil info@customs.ee

Hetkel kuum