• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Estonian Air alandab hindu kõikidel liinidel

  Estonian Air alandab 1. novembrist 35-50% ühe suuna hindu Kopenhaageni, Frankfurti, Londoni, Pariisi ja Vilniuse liinil.

  Alates 1. novembrist on Estonian Airi kassades madalaimad turistiklassi ühe suuna piletihinnad (ilma lennujaama reisijatasuta) järgmised: London - 1350, Pariis, Amsterdam, Frankfurt ja Kopenhaagen - 1100. Berliin, Hamburg, Oslo, Stockholm, Kiiev, Moskva, Vilnius - 800 krooni.
  Uus hinnastruktuur toob kaasa ka loobumise traditsioonilistest piirangutest (pühapäevareeglid jne), teatas lennufirma.
  1. novembrist lõpetab Estonian Air ka Eesti reisibüroodele komisjonitasu maksmise ning seab oma otsemüügikanalites sisse tehingupõhise teenustasu.
  Senist komisjonitasu asendab Estonian Airi kassades, kõnekeskuses ning Internetis lennupileti maksumusele lisanduv teenustasu, mis varieerub vastavalt pileti tellimise kanalile. Internetis reisilehelt tellides on ühe reisija ühe suuna pileti teenustasu 25 krooni. Estonian Airi kõnekeskuse ja kassade kaudu
  tellides on see turistiklassis 100 krooni ühe reisija ühe suuna pileti eest
  Estonian Air reklaamib edaspidi lennupileti hinda koos 100-kroonise teenustasuga, mis kehtib ka lapsepileti puhul.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Gregor Raudvere: kalli elektri kurja juur
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Toyota ehitab USAsse akutehase
Jaapani autotootja Toyota teatas täna, et ehitab Põhja-Carolinasse 1,29 miljardi dollari eest uue akutehase elektrisõidukite tarbeks, vahendab CNBC.
Jaapani autotootja Toyota teatas täna, et ehitab Põhja-Carolinasse 1,29 miljardi dollari eest uue akutehase elektrisõidukite tarbeks, vahendab CNBC.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Tööstur: tootjad peaksid julgemalt hindu tõstma
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".