Kristiina Randmaa • 24. oktoober 2003 kell 12:02

Raudteefirmad: arvestage libeduse ja pimedusega

Raudteefirmad paluvad sõidukijuhtidelt tähelepanu raudtee ületamisel ja soovitavad liiklejatel raudteed ületades arvestada libeduse ja pimedusega.

Eile toimunud õnnetus Kulli raudteeülesõidukohal, kus sõiduauto sõitis

rongile küljelt sisse, põhjustas kahele noorele inimesele raskeidkehavigastusi, paljudele rongireisijatele ajakaotusest tulenevat meelepahaning raudtee-ettevõtetele hilinevate rongide, rikutud raudtee ja purunenudveeremi tõttu olulise materiaalse kahju, kirjutab 4 raudteefirmat ühisavalduses.

Edelaraudtee AS, Elektriraudtee AS, AS Eesti Raudtee ja AS EVR Ekspress

paluvad kõigilt sõidukijuhtidelt tähelepanu raudtee ületamisel. Nad paluvadarvestada, et rongi ja auto kokkupõrge on autos viibijatele sageli saatuslikning ohustab kümnete ja sadade rongis viibijate turvalisust.

Hetkel kuum