• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Algas protsess Volgodonskis ja Moskvas elumajade õhkimises süüdistatavate üle

  Moskva linnakohtus algas suletud uste taga kohtuprotsess 2 mehe üle, keda süüdistatakse elumajade õhkimises Moskvas ja Volgodonskis 1999. aastal.

  Kohtualusteks on kaks meest - Adam Dekku?ev ja Jussuf Krõm?amhalov. Neid süüdistatakse terrorismis, ebaseaduslikes relvaformeeringutes osalemises jne.
  Krõm?amhalov tunnistas tema advokaadi ütluse järgi end osaliselt süüdi osalemises 16.septembril 1999 toimunud elumaja õhkulaskmises Volgodonskis. Ta tunnistas, et vedas lõhkeainet, kuid kinnitab, et ei teadnud, et seda kasutatakse terroriaktiks. Lisaks tunnistas ta end süüdi Gruusia-Vene piiri ületamises.
  Dekku?ev teatas, et ei tunnista ennast üheski punktis süüdi.
  Vene Peaprokuratuuri andmetel on Moskvas 9. ja 13.septembril 1999 ja 16.septembril Volgodonskis toimunud plahvatuste taga Emir al-Hattab, Abu Umar, At?emez Got?ilajev, Hakim Abajev, Ravil Ahmjarov, Deniss Saitakov, Zaur ja Timur Bat?ajevid, Jussuf Krõm?amhalov ja Adam Dekku?ev. Rida süüdistatavatest on operatiivandmetel vene eriüksuste poolt likvideeritud T?et?eenias, Timur Bat?ajev Gruusias. Rahvusvaheliselt tagaotsitavateks on praegu jäänud veel Got?ilajev ja Abajev.
  2002. aasta suvel andis Gruusia Venemaale välja Dekku?evi, detsembris Krõm?amhalovi.
  <#Lenta.ru=http://www.lenta.ru/terror/2003/10/31/court/>
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
FI ekspert: intressi fikseerimine on pankadele kasumi võtmise koht
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Disney maksis F1 ülekannete eest 15 korda rohkem
Teiste ülekandefirmadega F1 sarja näitamisõiguste pärast konkureerinud Disney nõustus maksma 15 korda senisest enam, teatas Bloombergi allikas.
Teiste ülekandefirmadega F1 sarja näitamisõiguste pärast konkureerinud Disney nõustus maksma 15 korda senisest enam, teatas Bloombergi allikas.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Kallas Ukraina ja Moldova kandidaatriigi staatusest: see on suurim edasiminek pärast NSVL-i lagunemist
Eile andsid riigijuhid Brüsselis Ukrainale ja Moldovale Euroopa Liidu ametliku kandidaatriigi staatuse. Ka Ukraina presindet Volodõmõr Zelenskõi ütles, et see on nende riigi jaoks üks olulisemaid sündmusi pärast Nõukogude Liidu lagunemist.
Eile andsid riigijuhid Brüsselis Ukrainale ja Moldovale Euroopa Liidu ametliku kandidaatriigi staatuse. Ka Ukraina presindet Volodõmõr Zelenskõi ütles, et see on nende riigi jaoks üks olulisemaid sündmusi pärast Nõukogude Liidu lagunemist.
Viimsis 1,5 miljoni euroga müügis oleva kinnistu müügikuulutuses on valeinfo
Skandaalse prügiärimehe Mihhail Vommiga seotud Komposti kinnistu Viimsi vallas on pandud müüki 1,5 miljoni euroga ning ehkki kuulutuses väidetakse, et alustatud on detailplaneeringuga, muutmaks tootmismaa elamumaaks, siis valla esindajate sõnul ei vasta see tõele.
Skandaalse prügiärimehe Mihhail Vommiga seotud Komposti kinnistu Viimsi vallas on pandud müüki 1,5 miljoni euroga ning ehkki kuulutuses väidetakse, et alustatud on detailplaneeringuga, muutmaks tootmismaa elamumaaks, siis valla esindajate sõnul ei vasta see tõele.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.