Inno Tähismaa • 4. november 2003 kell 13:02

Jaan Männik: Aaviksoo lahkumisest räägiti nädal tagasi Kalmuga, eile Aaviksooga

EMTi juhi vabastamisest räägiti nädal tagasi Elioni juhi Valdo Kalmuga ja eile Peep Aaviksooga, ütles EMT nõukogu esimees Jaan Männik.

Männik ütles Jaak Aaviksoo vabastamise tausta kommenteerides, et see oli protsess, mis vältas mitu kuud. Asja arutasid omavahel EMT nõukogu liikmed, kelleks on peale Männiku veel Eesti Telekomi finantsjuht Krister Björkqvist, TeliaSonera Balti piirkonna juht Erik Hallberg ja veel kaks rootslast. Männik rääkis asjast umbes nädal aega tagasi Valdo Kalmuga, kellelt saadi nõusolek korraga kahe ettevõtte juhtimiseks. Eile rääkis Männik asjast Aaviksoole, et viimane ei peaks otsusest lugema börsiteatest. Täna tegi nõukogu otsuse formaalselt.

Hetkel kuum