Liis Kängsepp • 12. november 2003 kell 14:16

MicroLinki majandusaasta puhaskasum oli 1,7 mln

MicroLinki juulist juunini kestva 2002/2003 majandusaasta konsolideeritud käive oli 895 miljonit krooni ja puhaskasum 1,7 miljonit krooni.

MicroLinki majandusaasta brutokasum oli auditeeritud andmetel 328 miljonit krooni, kulumieelne tegevuskasum (EBITDA) 70 miljonit krooni ning ärikasum 27 miljonit krooni, kõik kolm näitajat on võrreldes eelmise aastaga paranenud.

Tänasel aktsionäride üldkoosolekul kinnitati majandusaasta aruenne ning otsustati kanda kasumist viis protsenti eraldisena reservkapitali ning jätta ülejäänud kasum jaotamata.

MicroLinki käesoleva majandusaasta audiitoriks valiti firma PriceWaterhouseCoopers.

Seoses volituste lõppemisega 30. juunil 2004 pikendas aktsionäride üldkoosolek 3 aastaks nõukogu liikmete Hanno Haameri, Rainer Nõlvaku, Erich Rannu volitusi. Lisaks neile jätkavad nõukogus Kristjan Kalda ja Fabrice Callet, kellele lisandub uue liikmena Jorma Kylätie.

MicroLinki aktsionäride üldkoosolekul osales 15 aktsionäri, kes esindasid 87,95% häältest.

MicroLink on Baltimaade suurim IT-teenustele keskendunud infotehnoloogiakontsern. MicroLinki tegevusaladeks on süsteemiintegratsioon, tarkvaraarendus, ärilahendused, andmeside, kesksüsteemide outsourcing ja PC-teenused, uus meedia (Delfi portaalid) ning mikrolaine raadiolinkide tootmine (SAF Tehnika). MicroLinkis töötas septembri seisuga 662 inimest.

Hetkel kuum