20. november 2003 kell 22:00

Mõrv tantsupõrandal

Uusromantika, vana kooli funk ja elektroonika on taastöödeldud kujul lõpuks peavoolu artistide albumitele jõudnud. Seni kubises retrost klubimuusika ja sõltumatu rokk ning kohe on seda täis kogu raadioeeter.

Sophie plaat algab isegi paljulubavamalt kui Kylie oma. ?Mixed Up World? on aasta üks parimaid singleid ning võrdlus ebakylielikult nõrga ?Slow?ga? lasi aimata, et popprintsessi kohale kandideerib veel üks tugev üritaja. Kui albumid poole peale jõudnud on, saabub tõehetk. Bextor ei julge bimbo osa lõpuni välja mängida ja eksib alustatud rajalt komplitseeritusse. Ka Kylie pole enam harjumuspärane diskopepu, kuid peab üliseksika stiiliga lõpuni vastu.

Kumbki pole just nõrk plaat, aga korralike hittide puudumine on meelelahutusäris kahetsusväärne. Poplaulude loojad oleks nagu loomingulises kriisis ja mina jään parematest albumitest edasi unistama.

Autor: Lennart Beat

Hetkel kuum