21. november 2003 kell 11:03

Pärnus pandi nurgakivi järjekordne kaubanduskeskus

Pärnus pandi nurgakivi Papiniidu kaubanduskeskusele, millest saab üks Pärnu suuremaid kaubanduskeskusi.

Tegemist on Pärnu suurima ühes hoones asuva kaubanduskeskusega, teatas FKSM. Keskus kannab kogupere keskuse ideed ning hakkab pakkuma toidu-, spordi-, olmeelektroonika-, rõiva- ja kodukaupu. Ligikaudu poole keskuse pinnast võtab enda alla Citymarket. Lisaks sellele saavad keskuses koha ka pank, apteek, kohvik, kiirtoitlustusrestoran ja paljud muud taolise keskuse juurde möödapääsmatult kuuluvad ärid.

Hoone projekteerimise ja ehitamise peatöövõtja on AS FKSM. Ehitatavas hoones on pinda kokku ca 11 600 m2. Lisaks hoonele valmivad ka parkla u 400-le autole ja neljale bussile, teede laiendused ja väljasõidud, tänavavalgustus, trassid jms. Hoone valmib 2004. a mais.

Ehitusprojekti autor on Arhitektuuribüroo Luhse ja Tuhal.

Hetkel kuum