Motorola loobub uue mudeli Hiina turule viimisest

Maailma suuruselt teine mobiiltelefonide tootja Motorola loobub uue sisseehitatud kaameraga mobiiltelefoni V295 juurutamisest Hiina turul.

Mudelid A760 ja E365 rahuldavad maa nõudlust täielikult ja mudeli V295 viimine Hiina turule ei ole põhjendatud, teatas firma uudisteagentuuri Reuters vahendusel.

?Me loobusime sellest programmist,? ütles USA mobiiltelefonidetootja Motorola pressiesindaja Alan Buddendeck. ?Iga ettevõte peab langetama strateegiliselt tähtsad otsused selle kohta, mis müüb turul paremini ja mis on efektiivsem,? kommenteeris ta otsust.

Uudisteagentuur kirjutas, et viimasel ajal on Motorola puhul olnud hilinemisi mudelite õigeaegse turuletoomisega. Analüütikud suhtusid kontserni avaldusse skeptiliselt. ?Tavaliselt langetatakse sellised otsused toote arengufaasi alguses, enne kui tehakse investeeringud,? ütles Charter Equity Research analüütik Edward Snyder. Ta lisas, et arvatavasti on kontsernil siiski tehnilisi või konkurentsist tulenevaid probleeme.

Hetkel kuum