6. jaanuar 2004 kell 11:13

Tallinn ostab Falckilt 3 mln krooni ulatuses parkimiskontrolli

Tallinn jätkab Falckilt parkimiskontrolli teenuse ostmist, milleks on linna eelarves kolm mln krooni, teatas Raepress.

Homme arutab linnavalitsus Falckiga täiendava kokkuleppe sõlmimist, et määrata tänavune parkimiskontrolli maht, arvelduste kord ja täpsustada muid teenuse osutamise tingimusi. Ühtlasi volitab linnavalitsus Tallinna kommunaalameti juhataja Ain Valdmanni tänavusele parkimiskontrolli kokkuleppele linna nimel alla kirjutama.

Tallinna linn sõlmis mullu veebruaris AS Falck Eestiga kolmeaastase riigihanke raamlepingu Tallinna ühistranspordi piletikontrolli, parkimisnõuete ja taksoveo eeskirjade täitmise kontrolli ostmise kohta.

Raamlepingu kohaselt on tellijal õigus korrigeerida pakkumise mahtu vastavalt linna eelarve võimalustele. Teenuse maht ja teenustasu suurus fikseeritakse iga aasta algul täiendava kokkuleppena.

Hetkel kuum