Andres Kärssin • 28. aprill 2004 kell 8:41

Tallinna SAPA saab administratiivjuhi

Tallinna linnavalitsus otsustas kolmapäeval moodustada Tallinna Säästva Arengu ja Planeerimise Ameti (SAPA) koosseisu administratiivjuhataja ametikoha.

Raepressi teatel on SAPA juhataja asetäitja administratiivalal põhiülesandeks on ameti administratiivne juhtimine - igapäevane töökorraldust, tööülesanne jagamine ja täitmise kontrollimine, samuti ametisisese infovahetuse korraldamine, lepingute juhtimine ja juhataja asendamine.

'Ehitustegevus linnas on järjest hoogustunud, seetõttu on ka menetluses olevate detailplaneeringute ja ehituslubade maht mitmekordselt kasvanud,' ütles abilinnapea Peep Aaviksoo. 'Suure töömahuga sajakonna töötajaga organisatsiooni juhil kulub iga päev väga palju aega administreerimisele, see pärsib pikaajaliste strateegiate ja projektidega tegelemist.'

Muudatused teenistujate koosseisus toimuvad SAPA palgafondi piires. Ühes uue ametikoha loomisega kustutas linnavalitsus SAPA ehitusjärelevalve teenistuse koosseisust linnainseneri ametikoha.

Hetkel kuum