Miljonär vaeste häältega võimule

Tõnis Arnover 12. oktoober 2004, 00:00

Venelasest miljonär Viktor Uspaskihh on tõusmas Leedu peaministriks, sest tema juhitav Tööpartei võidab valimised. Kõik see sünnib vaevalt mõni kuu pärast seda, kui teine venelasest miljonär Juri Borissov põhjustas Leedu kõigi aegade suurima poliitilise skandaali, mis viis president Rolandas Paksase tagandamiseni. Paksas tuli võimule Borissovi rahaga ja pettunuile jagatud lubadustega, aga pidi enne nende täitmist taanduma. Näis, kas rahast sõltumatum Uspaskihh suudab oma lubadused täita ja Leedu stabiliseerida.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing