Nordea: Ühispanga kampaania on Nordea kampaania kopeerimine

Inno Tähismaa 28. oktoober 2004, 15:09

Nordea Pank kommenteeris Ühispanga tänast intressilangetamist seisukohaga, et see kampaania on Nordea möödunud kevadel tehtud kampaania kopeerimine

'Ühispanga 0,6% marginaali kampaania on Nordea Panga 2003. aasta kevadel tehtud emadepäeva kampaania täpne mahakopeerimine,' ütles Nordea Panga jaepanganduse juht Toivo Annus, 'Seega on raske kommenteerida hästi töötanud ideed, mis on Nordea Panga poolt välja töötatud.'

Annus lisas, et mis puudutab 0,6%list laenumarginaali, siis on see hetkel turul ülisoodne marginaal. 'Kuid nagu kogemused möödunud aasta jooksul on näidanud, langevad laenumarginaalid kiiresti,' lisas Annus. 'Lähtuvalt sellest arvan, et 0,6% marginaal ei pruugi 2005. aasta alguses enam midagi erakorralist olla.'

Annus ütles, et klientidel on soovitav laenumarginaalide langedes mitte võtta pikki siduvaid kohustusi, sest täna ülisoodne pakkumine võib olla kuu pärast alla turu keskmise. 'Aasta tagasi olid juhtivad marginaalid eluasemelaenudel näiteks 1,35% kuni 1,5%,' märkis ta.

'Samuti juhime tähelepanu, et küsitakse laenulepingu tasu 1%, mis suuremate laenusummade korral võib kujuneda vägagi kulukaks võrreldes näiteks 5000 krooni suuruse paljusid lisasoodustusi sisaldava püsitasuga Nordea Pangas,' lisas Annus. Tema sõnul on Nordea Pank võtnud eesmärgi olla turul eluasemelaenude hinnaliider, mistõttu Nordea Panga poolt tehtavad kodulaenude pakkumised kajastavad kindlasti turul igal ajahetkel toimuvat. 'Klientidel soovitan laenupakkumise Nordea Pangast igal juhul võtta,' ütles Annus, 'Me käsitleme iga laenutaotlust eraldi ning edaspidises pangasuhtes väärtustame selle pikaajalisust.'

Annus kinnitas, et kindlasti suudab Nordea Pank alati pakkuda oma kodulaenuklientidele konkurentsivõimelist hinda. Seda kajastab tema sõnul Nordea igapäevane eluasemelaenude mahu kasv 80% viimase 12 kuu jooksul.

'Ühtlasi ütlen veel, et kui Ühispanga senised kliendid ei saa oma pangas neid rahuldavat uut marginaalipakkumist, siis Nordea Pangas on neil momendil võimalus oma laen refinantseerida ja me kompenseerime tekkiva notaritasu kulu ning vormistame kliendile uue laenulepingu tasuta,' rääkis Annus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing