• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Endine kõrge maksuametnik Kivistik tegutseb vastaspoolel

  Endine maksuameti peadirektori asetäitja Vahur Kivistik on saanud hoo sisse maksuametiga pahuksisse läinud firmade esindajana kohtus, kirjutab Eesti Ekspress.

  Maksuameti pressiesindaja Aivar Pau teatel esindab Kivistik maksuvaidlustes näiteks Raivo Paalat, kes on maksuametiga pahuksis juba kümmekond aastat. Samuti annab ta nõu Kalle Rajale, kelle vastu oli riigil nõudeid juba siis, kui Kivistik töötas veel maksuametis.
  Kivistikult õigusabi saajate seas on laevaärimees Enn Rohula, Concordia ülikooli endine rektor Mart Susi ning trükikoda Vaba Maa, mida juhib Kivistiku endine ülemus Aivar Sõerd. Vaba Maa nõuab kohtus õigust seoses tubaka maksumärkide trükkimise riigihankega. Kivistik seisab ka OÜ Boschwester õiguste eest firma kõrtsidesse (näiteks Poseidon) tehtud ümbrikupalgareidide pärast.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.