Domina ja Marhaba asuvad koostööle

12. november 2004, 15:56

Domina World Traveli ja Marhaba Toursi juhid alustada koostööprojektiga, mis pakuks Eesti reisijatele uusi soodsaid reise Egiptusesse.

'Kuna Tallinnast lähevad igal nädalal Egiptusesse kuus erinevat tsharterlennukit, võidaks klient kindlasti, kui saaks ühe reisi piires kasutada eri firmade lennukeid,' selgitas Domina World Traveli tegevjuht Marina Laikjõe koostöö sisu. 'Olles pikka aega analüüsinud klientide tagasisidet, tõdesime et nädal puhkust pole paljudele reisiks piisav, kaks nädalat on aga sageli liiga pikk reisiaeg. Seega otsustasime hakata pakkuma 12- ja 8päevaseid soodsaid pakette, kus Egiptusesse viib turisti ühe firma lennuk ning tagasi toob teise firma lennuk.'

Tegu on pilootprojektiga, nii Domina kui Marhaba jätkavad kumbki senisel viisil oma reisipakettide tootmist ja müümist. Ühisprojekti raames eraldavad mõlemad firmad oma iganädalastest lennukohtadest teatud hulga teise firma lendudega saabunud turistide tagasitoimetamiseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing