3. detsember 2004 kell 10:41

VP Market ei karda Kesko ja ICA konkurentsi

Leedu VP Marketi juhatuse esimees Ignas Staskevicius ei karda, et Kesko ja ICA Balti ühisfirma võiks õõnestada tema liidripositsiooni Balti toidukaupade turul.

?Leedus ei saa me enam kiiresti kasvada, sest oleme juba kaks korda konkurentidest suuremad. Lätis on kasv kiire, kuid suurimad investeeringud tulevad lähiajal Eestisse,? ütles Staskevicius ajalehele Turun Sanomat. 'Meil on oma jaemüügi meetod ja IT-tehnoloogia, millega oleme edu saavutanud nii Leedus kui Lätis.'

Eestis loodab VP Market tuleval aastal olla kolme suurima jaemüüja hulgas koos Kesko ja Selveriga.

?Meie eelised on kohalike olude tundmine ning pühendunud omanikud,? ütles Staskevicius. Samuti panustab VP Market Balti riikides vene keelele ? Eestiski palgatakse venekeelset tööjõudu ning ka klientide seas on palju venekeelseid elanikke. Kesko Citymarket seevastu on soositud Soome turistide seas. ?Vene keelega saab Balti riikides paremini hakkama kui inglise keelega,? ütles Staskevicius.

Hetkel kuum