Tööandjate keskliit osaleb konkurentsivõime päeval Brüsselis

07. detsember 2004, 16:27

Homme sõidab Eesti Tööandjate Keskliidu delegatsioon Brüsselisse, et osaleda katusorganisatsiooni UNICE korraldatavast konkurentsivõime päevast.

Tööandjate keskliidu teatel kannab Euroopa Parlamendis toimuv konkurentsivõime päev lennukat pealkirja ?Mängi võidule.?

?Ettevõtete ja tööturu konkurentsivõime on Euroopa jaoks praegu elulise tähtsusega küsimus,? kommenteeris tööandjate delegatsiooni koosseisus üritusel osalev Tööandjate Keskliidu volikogu esimees Enn Veskimägi. ?Tuleb mõista, et ettevõtted ei ole probleem, vaid osa probleemi lahendusest.?

?Konkurentsivõime parandamine on oluline ka Eestis, kelle puhul on mitmetes Euroopa raportites juhitud tähelepanu järjest kasvavale tööjõu nappusele ning demograafilise situatsiooni kiirele halvenemisele,? märkis Tööandjate Keskliidu juhataja Tarmo Kriis.

Euroopa tasandi mõjuvõimsaima ettevõtlusorganisatsiooni poolt teist aastat järjest korraldatud ürituse eesmärgiks on demonstreerida konkurentsivõime olulisust ettevõtjate jaoks ning arendada selleteemalist debatti poliitikutega. Eelmise aasta üritusest võttis osa üle 600 ettevõtja ja EL tipp-poliitiku.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing