EPL: Edgar Savisaart oodatakse veebruari lõpul kohtusse

16. detsember 2004, 08:08

Keskerakonna juhti Edgar Savisaart oodatakse esmakordselt elus kohtusse selgitusi andma seoses tema poolelioleva vaidlusega ajalehega Äripäev.

Tallinna linnakohtust kinnitati Eesti Päevalehele, et Savisaarel pole küll kohustust ilmuda 28. veebruaril istungile, kuid see oleks soovitatav mõistmaks, miks ta taotleb ajalehelt kahjutasuks just miljonit krooni.

?Ma arvan, et see on täiesti võimalik,? kommenteeris Savisaare kohtusse ilmumist üks tema kahest kaitsjast, vandeadvokaat Andres Aavik. Advokaat Üllar Talviste jäi selles küsimuses vaoshoitumaks. ?Ma ei kommenteeri, sest ma ei tea, kes te tegelikult olete,? ütles ta. ?Nii võib mulle igaüks helistada ja igasuguseid asju küsida.?

Mullu veebruaris Tallinna linnakohtus alanud tsiviilvaidlus on veninud, sest kohus üritas seni leida kahe osapoole vahel lepitust. Põhjus, miks Savisaar Äripäeva Kirjastuse kohtusse kaebas, peitub ajaleheartiklis, kus väideti, et endine kindlustusärimees Leonid Apananski tasus aastail 1999? 2001 Savisaare majade kindlustusarveid umbes 50 000 krooni väärtuses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing