• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Seesam hüvitas septembris 21,8 mln kr eest kahjusid

  Septembris hüvitas Seesam Rahvusvaheline Kindlustuse AS 1052 kahjujuhtumit kogu-summas 21,8 miljonit krooni.

  Kokku registreeris kindlustusselts septembri jooksul 684 uut kahjujuhtumit. Kõige rohkem hüvitas Seesam septembris sõidukikahjusid: vabatahtliku sõidukindlustuse omanikele 11,2 miljonit krooni ja liikluskindlustuses 8,5 miljonit krooni. Sõidukitega seotud kahjudest on kõige sagedasemad liiklusõnnetuse- ja klaasikahjud. Varakindlustuses maksis Seesam septembris 1,8 miljonit krooni hüvitisi, millest eraisikutele hüvitati 0,8 miljonit krooni ja ettevõtetele ligi miljon.
  Käesoleval aasta üheksa kuuga on Seesam hüvitanud kahjusid 172,7 miljoni krooni ulatuses ehk üle 40% rohkem kui möödunud aastal sama aja jooksul.
  Kindlustusmakseid kogus Seesam septembris 39,6 miljonit krooni, mis on 43,7% rohkem kui eelmise aasta septembris. Kuu maksetest suurem osa ehk 23 miljonit laekus vabatahtlikust sõidukikindlustusest, varakindlustuse makseid kogunes 7,1 miljonit krooni.
  Kokku on Seesam aasta algusest kogunud preemiaid 332,2 miljonit krooni ? kasv võrreldes eelmise aasta sama perioodiga on 36,2%. Kindlustusmakseid on kogutud kõige rohkem vabatahtlikus sõidukikindlustuses, ettevõtte varakindlustuses, koduvarakindlustuses ning liikluskindlustuses.
  Finantsinspektsiooni statistika põhjal moodustas Seesami turuosa aasta üheksa kuu kokkuvõttes 16,3%, olles võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kasvanud 2,7 protsendipunkti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andi Pleskovski: laopindade turul valitsevad uued trendid
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Kohvi hind tõusis kümne aasta kõrgeima tasemeni
Kohvi hind on tõusnud kümne aasta kõrgeima tasemeni, ettevõtted ja kauplejad püüavad turult kätte saada kõike, mis võimalik. Aasta lõpus on nõudlus kasvanud ning tarneahelaga seotud probleemid piiravad pakkumist, vahendab Financial Times.
Kohvi hind on tõusnud kümne aasta kõrgeima tasemeni, ettevõtted ja kauplejad püüavad turult kätte saada kõike, mis võimalik. Aasta lõpus on nõudlus kasvanud ning tarneahelaga seotud probleemid piiravad pakkumist, vahendab Financial Times.
Trükitööstuse TOPi III koht: rahatrüki masinad vuravad hoolega
Hetkel majanduse jahtumist väga ei ennusta, rahatrüki masinad vuravad hoolega ja kindlasti sealt osa läheb tarbimisse, mis omakorda peaks meile ka tulevikus tööd andma, ütles tekstiilist kaelapaelu ning siidist etikette ja kartongist tootesilte valmistava Jospel OÜ tegevjuht Juha Lõmps.
Hetkel majanduse jahtumist väga ei ennusta, rahatrüki masinad vuravad hoolega ja kindlasti sealt osa läheb tarbimisse, mis omakorda peaks meile ka tulevikus tööd andma, ütles tekstiilist kaelapaelu ning siidist etikette ja kartongist tootesilte valmistava Jospel OÜ tegevjuht Juha Lõmps.
Euroopa aasta idufirmade seast tõusevad esile Wise ja Wolt
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.