Andres Kärssin • 20. oktoober 2005 kell 10:28

Uudisteagentuuri ETV 24 peatoimetaja on Ott Ummelas

Uuest aastast käivituvat ETV uudisteagentuuri ETV 24 hakkab juhtima Ott Ummelas, kes võitis sellele ametikohale korraldatud konkursi.

ETV teatel on hariduselt politoloogiaalase ettevalmistusega Ummelas viimased viis aastat töötanud Reutersi Tallinna ja Helsingi toimetustes, samuti on Ummelas varem töötanud AK välistoimetuses ning teinud päevakajalisi publitsistikasaateid.

ETV uudisteprogrammi juhi Andres Kuuse sõnul on Ummelase värbamine ETVsse kaalukas võit Eesti ajakirjandusele.

?Euroopas läbilöönud ajakirjanik on kodusele ajakirjandusturule tagasi võidetud ning selle üle on kahtlemata põhjust rõõmustada. Ott tunneb hästi nii Aktuaalse kaamera kui rahvusvahelise ajakirjanduse toimimise põhimõtteid ? see teeb temast uuele uudisetagentuurile väga hea juhi,? märkis Kuusk.

ETV 24 käivitub 2006 aasta jaanuaris, agentuuri eesmärgiks on avalikkuse ööpäevaringne informeerimine

Hetkel kuum