Meelis Mandel • 22. november 2005 kell 22:00

Häbelik Reiljan

Keskkonnaministeerium edastas reede õhtul pärast tööpäeva lõppu pressiteate ?Alates 2006. aastast saab tarbija valida kahe diislikütuse vahel?.

Tegemist õpikunäitega info rüütamisest endale soovitud värvidesse. Esiteks, saada teade reede õhtul, mil ta leiab meedia poolt vähe tähelepanu. Ka Tartu Kaubamaja avamise lükkumine edastati reede õhtul. See on ka kehvade majandustulemuste avaldamise populaarseim aeg, näitab Tallinna börsil listitud ettevõtete käitumine. Teiseks, esitle vaid poolt tõde. Andis ju minister Villu Reiljan järele väikeste kütusefirmade lobitööle ja muutis varasema otsuse, mille järgi saanuks aastavahetusest müüa vaid väikese väävlisisaldusega diislikütust ja millega osa kütusemüüjaid ka arvestas.

Kuigi väävlirikkama diislikütuse lubamisel on palju pooltargumente, paneb info edastamise viis ja vorm arvama, et Reiljan ka ise oma otsust häbenes.

Hetkel kuum